Zensa yogareis 2020

Portugal, Algarven, montes de cima (Portimão)

van maandag 18/05 t.E.M. zondag 24/05/2020

 OF

van donderdag 21/05 (oLH Hemelvaart) t.E.M. zondag 24/05/2020

Locatie

B & B Casa Do Palmeiral is de ideale verblijfplaats voor onze yogareis. Een kleinschalige B & B met een persoonlijke en ongedwongen sfeer waar je helemaal tot rust komt. Je hebt er zowel de zee (10min met wagen) als de heuvels/bergen waar je je aan een leuke beklimming kan wagen met prachtige uitzichten.

Kamers

In de sfeervol ingerichte kamers kijk je uit op het zwembad en/of op de heuvels.  Je wordt wakker en kan meteen een duik nemen in het zwembad. 

Alle kamers zijn met dubbele bedden, sommigen hebben nog een bed apart.

Casa Do Palmeiral heeft slaapplaatsen voor max 15 mensen.

Eten

We verblijven in half pension met 's morgens een lekker uitgebreid ontbijt en 's avonds een heerlijke avondmaal.  Je kan opteren voor vegetarisch eten, gedurende het hele verblijf.  Eten kan je zowel binnen als buiten.  Je kan ook 's middags opteren voor een lunch (niet in prijs inbegrepen).

Yoga & more

Tijdens je verblijf krijg je 's ochtends yoga en 's avonds yoga.  Elke stijl komt aan bod, zodanig dat je je niet gaat vervelen: yin yoga, restorative yoga, kundalini yoga, vinyasa yoga, Ilengar yoga, workshop klankschalen en meditatie, workshop Chi Qong... Deelname aan deze lessen is volledig vrijblijvend.  Niets moet, je bent tenslotte op vakantie, hé :-)

(PS: lessen worden gegeven in het Nederlands of het Engels)

Verder voorzien we nog leuke activiteiten en excursies (wandelen, boottocht Dolphin Spotting, kookworkshop,...) die ook niet verplicht zijn (niet in de prijs inbegrepen).

Prijs

2-persoonskamer : 140€ pp per nacht

1-persoonskamer: 175€ pp per nacht

in deze prijs is inbegrepen: 

- je verblijf van 6 nachten, 7 dagen of je verblijf van 3 nachten, 4 dagen

 

- half pension: ontbijt en avondeten

 

- transfer heen en terug naar de luchthaven van Faro (op maandagochtend 18/05 of donderdagochtend 21/05 en zondagochtend 24/05) (=ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven)

- alle yogalessen zoals hierboven vermeld (Yoga & more)

Niet inbegrepen:

- vliegticket 

- annulatieverzekering (die kan je ook via ons afsluiten voor 65€)

- alle activiteiten en excursies buiten yoga 's ochtends en 's avonds

Ga je mee?

Je kan je gegevens en keuzes aangeven via het formulier hieronder. Je wordt dan eerstdaags gecontacteerd door Sarah via mail om je reis te bevestigen en een voorschot te betalen. Wil je samen met iemand op de kamer geef dit dan zeker aan.

Lees hieronder de getuigenissen van onze yogareis 2019.

Aanmelden Yogareis
Interesse?
We organiseren op zaterdag 09/11 om 14u een gratis infosessie over de yogareis.  Meldt je aan via deze link

Nog niet overtuigd?  Misschien helpen de getuigenissen van onze yogareis in mei 2019 je wel.  

 

Toen gingen we ook naar B & B Casa Do Palmeiral in Montes De Cima, bij Annelies & Didier.

 

Getuigenis van V.

Ik ben zo blij dat ik heb deelgenomen aan deze yoga-reis. De B&B was werkelijk super en ook de ligging is prachtig. Het gezelschap maakte het nog gezelliger. We kregen een heel gevarieerd programma van Vinyassa yoga tot een Chiqong workshop. Ideaal om kennis te maken met diverse yoga-stijlen. De klankschalen-workshop was fantastisch! Deze reis was een heerlijke ervaring, een herbronning voor lichaam én geest. Tijdens zo'n trip stap je bovendien eens uit je dagelijkse rollenpatroon vol verplichtingen en  is er volop me-time. Iedereen zou zichzelf zo'n uitstap moeten gunnen:)

 

Getuigenis van N.

Ervaring van een happy  "Yogacamper":  

Mijn eerste ervaring met verschillende stijlen /vormen van yoga met deze Zensayogareis en het was meteen een voltreffer voor mezelf, mijn ziel en mijn lichaam. 

Het was een zalige, doch intensieve week in een fabelachtige setting in de bergen, maar toch nog vlak aan de zee. Ik heb er enorm van genoten. 

Een week waar ik ook tot rust kon komen, waar niets moest, enkel maar intens genieten van de omgeving en van het leven. Aan iedereen die eens een "my moment" wil en verschillende  yogastijlen wil ervaren....een zekere TO DO "

Getuigenis van S.

Een yogareis. Zou ik het doen of niet?

De foto’s oogden mooi. Dit was een mooie omgeving om aan yoga te doen.

Met veel enthousiasme heb ik mij ingeschreven.

Naargelang de vertrekdag naderde kwamen ook de zenuwen. Wie gaat er mee? Ga ik de verschillen soorten yoga kunnen? Gaat het eten meevallen?

Op alle vragen kan ik ja antwoorden. Met de reisgenoten klikte het vanaf de eerste minuut, de verschillende yogastijlen vielen supergoed mee en het eten dat bereid werd door Annelies was heel lekker.

We werden trouwens door Annelies en Didier, de eigenaars van de B & B, warm onthaal.

Maar hoe gingen we onze dagen nu vullen?

Elke ochtend werd eerst buiten ontbeten waarna er een yogales van een uurtje volgde. Elke dag een andere yogastijl gegeven door verschillende lesgevers.

De rustpauzes aan het zwembad (het was er heerlijk warm) werden afgewisseld met uitstappen.

Na het avondeten volgde nog een uurtje yoga. Deze werden gegeven door Annelies of Sarah. Didier zorgde ook op een avond voor een klankschalen massage.

En om niet te vergeten: yoga op de kliffen.  Verschillende yogaposes doen bovenop de kliffen, genietend van een prachtig uitzicht. Deze avond werd afgesloten met een heerlijke maaltijd in een omgeving die we niet snel zullen vergeten.

Algauw kwam ook het einde van de reis in zicht. Uitgerust en met heimwee in het hart keerde ik terug naar Opwijk.

Hoe omschrijf ik deze reis in het kort: heerlijk, zen, ontspannen, veel plezier gemaakt en lekker gegeten.

Dank aan mijn reisgenoten Veerle, Nadine en Sarah alsook Annelies en Didier van de B & B