Project omschrijving

Acroyoga

 

Reserveer online

Hormoonyoga voor Vrouwen

met Bart & Christina

Reserveer online

Info

Acroyoga combineert 3 traditionele disciplines: Yoga, acrobatiek en Thaise massage. Op die manier brengt het de wijsheid van Yoga, de dynamische kracht van acrobatiek en de “loving kindness” van deze helende kunsten samen. In het begin van de les brengt Yoga de aandacht naar de ademhaling en wordt het lichaam opgewarmd. Het acrobatische gedeelte stimuleert kracht en samenwerking waarbij de vlieger zich, ondersteunt door de base, in dynamische posities kan bewegen. Een AcroYoga les eindigt met een massage of met therapeutisch vliegen waarbij alles in het teken van loslaten en overgave staat. Acroyogi’s delen op een speelse manier gewicht en leren elkaar en zichzelf beter kennen. Vertrouwen en communicatie zijn daarbij essentieel. Spelenderwijs leer je communiceren en krijg je vertrouwen in de ander. Je leert de ander, maar vooral jezelf beter kennen.
Als je voor het eerst kennismaakt met AcroYoga dan denken velen vaak dat het er leuk uitziet maar dat ze het nooit zelf zullen kunnen. Het ziet er inderdaad uitdagend uit maar met de juiste instelling én de deskundige belgeleding van Christina en Bart kan je meteen zelf aan de slag. Je zal versteld staan hoe snel je de basishoudingen leert.

Bart Adins (BE) en Christina Markouli (GR) geven deze workshops deels in het Nederlands en deels in het Engels. Voor meer informatie over AcroPlay check www.acroplay.be en https://www.instagram.com/acroplay

-Voor wie: acroyoga is voor iedereen toegankelijk, iedereen met een open-mind, die eens iets nieuws wil proberen, die uit zijn/haar comfortzone wil treden.  Er is zeker geen (acro)yoga-ervaring nodig om te kunnen deelnemen.

– Waar: Zensa Yoga, Stationsstraat 10, 1745 Opwijk

– Wanneer: zondag 17/02 van 14u tot 17u

– Prijs: 40€ vooraf over te schrijven op BE24 3631 7002 1438. NIET TE BETALEN MET EEN ABONNEMENT OF STRIPPENKAART (of beurtenkaart) VAN ZENSA YOGA.  Inschrijvingen worden afgesloten op 11/05.  Je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen.

De plaatsen zijn beperkt en fel begeerd!

Info

  • Datum: Zondag 17/05/2020

  • Tijd: 14u tot 17u

  • Prijs: € 40 over te schrijven voor 11/05/2020 op BE24 3631 7002 1438

Reserveer online!

Misschien heb je ook intresse in de volgende lessen?

Take some time. Treat yourself. You deserve it.