25u Yinspiration training : Yin Yoga & Chinese Geneeskunde

  • Met Marieke Vliegen

  • vrijdag 16/10, zaterdag 17/10 en zondag 18/10/2020

INHOUD 25 UUR YINSPIRATION TRAINING 

• Chinese geneeskunde, Yin Yoga en de Meridianen
• Wat is Yin Yoga, bijbehorende filosofie en houdingen
• Vijf elementen theorie
• Chi theorie
• TCM levensstijl en dieet

WAT: In dit lange weekend van 3 dagen krijg je de fundamenten van Yin Yoga en Chinese geneeskunde uitgelegd. De training bestaat uit contact uren aangevuld met een klein gedeelte zelfstudie en wordt gegeven door Yinspiration Trainer Marieke Vliegen (E-RYT 200 Yoga Alliance registratie), senior assistente van Jo Phee. Zodra je de training en de zelfstudie opdrachten hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat waarmee je de uren kunt registreren bij Yoga Alliance.

VOOR WIE: Deze training is bedoeld om je te verdiepen in yin en Chinese Geneeskunde zonder enige voorkennis.  Je hoeft dus geen yogateacher te zijn of reeds les te geven om te kunnen deelnemen.  Deelnemers zonder yogakennis zijn zeer welkom!

WIE: Marieke Vliegen is een Yinspiration Trainer (E-RYT 200 Yoga Alliance registratie) en senior assistente van Jo Phee. Zij is de hoofd assistente van de founder van Yin yoga, Paul Grilley. Marieke assisteert haar lerares wereldwijd op frequente basis om haar kennis up to date te houden. De fundamenten van de training zijn dan ook gebaseerd op de theorie van Paul Grilley en aangevuld met de kennis van Yin yoga en Chinese geneeskunde van Jo Phee. Naast het verzorgen van wekelijkse yin lessen in Maastricht, geeft Marieke workshops en trainingen internationaal om haar yin kennis te delen.
• 50-hour Yin Yoga Teacher Training, Unit 1, Bones, Muscles, Poses, Paul Grilley, 2019
• 65-hour Chinese Medicine, Meridian Yin and Hip Anatomy (I) – Yinspiration Yin Yoga Teacher Training with Jo Phee, 2018
• 100-hour Yin Yoga Teacher Training from The Yoga People with Jamie Clarke & Dulce Aguilar, 2014
• 200-hour Yin Yoga – Yoga Alliance Accredited Teacher Training with Jo Phee and Joe Barnett, 2014
• 200-hour Ashtanga Vinyasa Yoga Training from All Yoga Thailand with Annie Au & Vari Morales, 2013

LESPLAATS, TIJDSTIP, VERVOER EN PARKEREN

ADRES
De lessen vinden plaats op volgend adres (Zensa Yoga) :
Stationsstraat 10
1745 Opwijk

WANNEER
Vrijdag 16/10, zaterdag 17/10 & zondag 18/10
telkens van 9u tot 18u (1u middagpauze)

Met de wagen?
Er is voldoende gratis parking in de straten in de nabije omgeving.  In de Stationsstraat zelf, dien je parkeerschijf te zetten.  Je kan je best parkeren op de parking van het station van Opwijk (op het einde van de Stationsstraat), dan stap je 2min naar de studio.  Andere mogelijke straten zonder parkeerschijf in de nabije omgeving: Heirbaan, Marktstraat, Heiveld, Ringlaan.

Met het openbaar vervoer?
Zensa Yoga ligt op slechts 2 min. stappen van het treinstation van Opwijk. Er zijn ook buslijnen die vlakbij de studio stoppen.
We helpen je graag bij het organiseren van ‘samen-rijden’ uit andere steden en gemeenten.  Geef ons een seintje.

Met de fiets?
Zet jouw fiets binnen bij ons, daar blijft die lekker droog.

INSCHRIJVEN EN BETALING

Inschrijven doe je door mailtje te sturen naar sarah@zensayoga.be.  Je krijgt dan een aanmeldingsformulier (met de algemene voorwaarden) toegestuurd dat je dient in te vullen en terug te bezorgen.  Je inschrijving wordt pas definitief als je het aanmeldformulier hebt ingevuld en het volledige bedrag hebt betaald. Je kan aan de opleiding blijven deelnemen als het volledige saldo betaald is op 01/10/2020.

Tarief : € 450 (btw inbegrepen) 

Betalen doe je op BE24 3631 7002 1438 voor 01/10/2020 ten laatste.

Indien de Corona-maatregelen het niet toelaten om de opleiding in Opwijk te laten doorgaan, zal ze live gestreamd worden via Zoom.

Interesse om deel te nemen? heb je nog vragen? contacteer ons

yin yoga alliance