Verzet naar september 2020: Mindfulness: 8-weken training met Joeri Roelandt - start donderdag 26/03 om 8u45 (tot 11u30) en volgende donderdagen 02/04, 30/04, 14/05, 28/05, 04/06, 11/06, 18/06/2020

€ 320

Wat is mindfulness?
Training van de aandacht in het huidige moment, waarbij getracht wordt de aandacht op een niet-oordelende en compassievolle manier te ontwikkelen.

Voordelen?
- Meer inzicht krijgen in de eigen gedachten, gevoelens en vastgeroeste denkpatronen; - Waarschuwingssignalen van je lichaam leren oppikken;
- Valkuilen ontdekken die tot overmatige stress leiden;
- Beter leren omgaan met tegenslagen, pijn, ontgoocheling, piekeren, perfectionisme en
veranderlijke levensomstandigheden;
- Leren op een geweldloze manier te communiceren in moeilijke momenten;
- Leren tevreden te zijn met wat is en wie we nu zijn;
- Preventief werken tegen burn-out en depressie;
- Een eigen plan voor zelfzorg leren opmaken en dit toe te passen in je dagdagelijks
leven.

Hoe?
- 8 Wekelijkse sessies die bestaan uit geleide meditaties, yogaoefeningen, mindful bewegen, communicatie oefeningen, toelichtingen rond stress, emoties, grenzen bewaken, acceptatie, zelfzorg,...
- Dagelijkse praktische thuisopdrachten van de oefeningen die tijdens de sessies werden besproken en ingeoefend. Zo leer je de aangeleerde vaardigheden toe te passen in je leven.
Deze 8 weken training combineert de programma’s MBSR (= Mindfulness-based Stress Reduction) en MBCT (= Mindfulness-based Cognitive Therapy). Het is een mooi samengaan van Westerse psychologie met Oosterse wijsheid.

Teacher?
Joeri Roelandt - sinds 2014 gediplomeerd I AM Mindfulnesstrainer MBSR & MBCT

Wanneer?
8 donderdagvoormiddagen van 8u45 tot 11u30 = op donderdagen 26/03, 02/04, 30/04, 14/05, 28/05, 04/06, 11/06, 18/06/2020

Prijs?
320€ voor de volledige training van 22u.  

Inschrijven?
Voor aanvang van de training het bedrag van 320€ volstorten op BE98 0014 7554 4293 met vermelding van je naam en 'Mindfulness-training Zensa Yoga' - stuur inschrijvingsmail naar mindfulness@joeriroelandt.be

Aantal plaatsen?
beperkt max 15!

Inbegrepen?
Een intake - 8 sessies van 2u45 - een handleiding - audiodownloads van de meditaties - een mooi inspirerend werkboek - persoonlijke begeleiding.

Vragen?
mindfulness@joeriroelandt.be

Verzet naar okt: Therapeutische heup workshop 'Happy Hips' met Annick Cuvelier - zondag 29/03 om 14u (tot 17u)

€ 45

In deze therapeutische heup workshop bekijken we de werking van ons heupgewricht en komen we alles te weten over hoe we onze heupen gezond kunnen houden.
We zijn allemaal heel soepel geboren en worden stijver naarmate we ouder worden. Een van de belangrijkste redenen voor stijfheid in de heupen is onze zittende levensstijl. “Zitten is het nieuwe roken” wordt nu gezegd.
Daarnaast zijn onze heupen ook onderhevig aan slijtage en is het nodig de heupen te versterken willen we blessures voorkomen zoals osteoarthritis, sciatica, heup vervangingen. Blessures hebben niet alleen een impact op je heupen maar zullen ook de rug en knieën beïnvloeden.
In deze workshops leer je je heupen beter kennen en krijg je praktische oefeningen mee om aan stabiliteit en souplesse te werken 
Deze workshop is toegankelijk voor alle niveaus. 
-------------------
We starten met een korte sessie anatomie van het heupgewricht, structuur van ons bekken en de voornaamste spieren rond de heupen.
Daarna gaan we werken aan stabiliteit en souplesse van de heupen. Eerst focussen we op de verschillende spieren rond het heupgewricht. Waar heb je nood aan stabiliteit en welke delen wil je soupeler maken en welke yoga houdingen helpen je daarbij? We werken rond uitlijning van veelvoorkomende asana’s, van eenvoudige tot meer challenging poses.
Daarna gaan we over op een trage flow.
We eindigen de les met een deugddoende myofascia roll en release (tennisballen werk)
Iedereen welkom!!
--------------------------------------------------
Onze heupen dragen heel veel gewicht wat een zekere stabiliteit vraagt in het gewricht. Tegelijkertijd willen we voldoende flexibiliteit om ons gewricht gezond te houden. We willen namelijk dat ons dijbeen mooi in het gewricht kan roteren. Te veel druk op het gewricht creëert wrijving en slijtage. Balans tussen flexibiliteit en stabiliteit is belangrijk.
Door het vele zitten gaan bepaalde spieren verkorten en/of zwakker worden. 
Sommigen van ons hebben de gewoonte om echt in onze heupen te gaan hangen en dat zorgt voor slijtage van het heupgewricht. Tijdens onze yoga practice gebeurt dat vaak onbewust als we lange sequences hebben en we moe geraken.
Sporters hebben er alle belang bij om de heupen sterker te maken, de dieperliggende gluteus med biedt een belangrijke rol bij de stabiliteit van de heupen.
Om de heupen op lange termijn gezond te houden willen we dat alle delen rond het gewricht samenwerken. In een gewricht heb je verchillende delen die zorgen voor stabiliteit, het kraakbeen, de legamenten de pezen vormen de pasieve stabiliteit. Daarnaast heb je heel veel verschillende spieren die je kan activeren om je gewricht stabieler te maken; dieperliggende kleine spiertjes en de grote spieren.  
Je kunt de vergelijking maken met de veren van een trampoline. Als er een veer breekt, dan werkt de trampoline nog, maar moeten andere veren harder werken waardoor ze met de tijd misschien uitrekken of breken. Met de spieren rond het gewricht is het net hetzelfde, je wil dat de grotere spiergroepen en ook de dieperliggende spieren samenwerken om het gewricht gezond te houden.
Als je nog lang wil yoga beöefenen, bewegen en sporten, hou dan je heupen gezond.

*Waar: Zensa Yoga - Stationsstraat 10 - 1745 Opwijk

*Wanneer: Zondag 29/03 van 14u tot 17u

*Voor wie: voor iedereen, geen yoga-ervaring vereist

*Prijs: 45€ NIET TE BETALEN MET EEN ABONNEMENT OF STRIPPENKAART (of beurtenkaart) VAN ZENSA YOGA
-> vooraf over te schrijven op BE24 3631 7002 1438, voor 21/03. Op 22/03 worden de inschrijvingen definitief afgesloten.
Je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen.

ALLE INFO op: www.zensayoga.be/specials

Introductie Training Yin & Chinese Geneeskunde - Marieke Vliegen - 16, 17, 18/10 van 9u tot 18u

€ 450

INHOUD 25 UUR INTRODUCTIE TRAINING YIN YOGA & CHINESE GENEESKUNDE
• Chinese geneeskunde, Yin Yoga en de Meridianen
• Wat is Yin Yoga, bijbehorende filosofie en houdingen
• Vijf elementen theorie
• Chi theorie
• TCM levensstijl en dieet

In dit lange weekend van 3 dagen krijg je de fundamenten van Yin Yoga en Chinese geneeskunde uitgelegd. De training bestaat uit contact uren aangevuld met een klein gedeelte zelfstudie en wordt gegeven door Yinspiration Trainer Marieke Vliegen (E-RYT 200 Yoga Alliance registratie), senior assistente van Jo Phee.
Zodra je de training en de zelfstudie opdrachten hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat waarmee je de uren kunt registreren bij Yoga Alliance. 

Marieke Vliegen is een Yinspiration Trainer (E-RYT 200 Yoga Alliance registratie) en senior assistente van Jo Phee. Zij is de hoofd assistente van de founder van Yin yoga, Paul Grilley. Marieke assisteert haar lerares wereldwijd op frequente basis om haar kennis up to date te houden. De fundamenten van de training zijn dan ook gebaseerd op de theorie van Paul Grilley en aangevuld met de kennis van Yin yoga en Chinese geneeskunde van Jo Phee. (Instagram: mariekeyinyoga)

WAAR: Zensa Yoga - Stationsstraat 10 - 1745 Opwijk

WANNEER: vrijdag 16/10, zaterdag 17/10, zondag 18/10 - telkens van 9u tot 18 (met 1u middagpauze)

KENNIS: geen voorkennis van yoga of yin yoga nodig

INSCHRIJVEN EN BETALING
Inschrijven doe je door mailtje te sturen naar sarah@zensayoga.be.  Je krijgt dan een aanmeldingsformulier (met de algemene voorwaarden) toegestuurd dat je dient in te vullen en terug te bezorgen.  Je inschrijving wordt pas definitief als je het aanmeldformulier hebt ingevuld en het volledige bedrag hebt betaald.  Het saldo wordt niet terugbetaald, onder geen enkele voorwaarde.  Je kan aan de opleiding blijven deelnemen als het volledige saldo betaald is op 01/10/2020.

Tarief:
€450 (BTW inbegrepen)

Betalen doe je op BE24 3631 7002 1438 voor 01/10/2020.

➡️ Alle info op www.zensayoga.be/teachertraining

Workshop: voor een gezonde rug met Backmitra - vrijdag 24/04 om 19u30 (tot 22u)

€ 39

Ben je snel moe en zou je best een beetje extra energie kunnen gebruiken? Heb je last van stress en voel je je vaak gespannen?

In deze workshop doen wij oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. We leren stress patronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken.

Je zal voelen dat de spanning uit jouw rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Door zelf aan de slag te gaan met de oefeningen die je tijdens de workshop hebt geleerd krijg je meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn, van energie en lichtheid.

Voor wie is deze workshop?
• Voor iedereen die zijn/haar lichaamshouding wil verbeteren, of last heeft van stress of een vermoeide rug, nek en schouders.
• Voor iedereen die meer wil leren over het gebruik van de BackMitra® om er zelf thuis mee aan de slag te gaan.
• Voor alle professionals die met de BackMitra® willen kennismaken en het mogelijke gebruik ervan in hun lessen/sessies willen evalueren.

Waar?
• Zensa Yoga Opwijk - Stationsstraat 10 - 1745 Opwijk

Prijs?
• Je betaalt 39€ voor deze unieke workshop: over te schrijven op BE24 3631 7001 1438 voor 18/04/2020, na ontvangst van jouw betaling is je plaats gegarandeerd. We sluiten de inschrijvingen af op 19/04. Deze workshop kan je niet betalen met een bestaande beurtenkaart of abonnement. Deze workshop wordt niet terugbetaald, je kan iemand anders in je plaats laten komen als je zelf niet meer kan komen. 

Opleiding Backmitra voor rug, nek en schouders - vrijdag 01/05 - van 10u tot 18u

€ 295

Wil je de BackMitra® in jouw lessen of sessies gaan gebruiken als hulpmiddel?
Of gebruik jij de BackMitra® al en wil je meer leren?

Dit is jouw kans om een gecertificeerd BackMitra® trainer te worden!

Gedurende deze cursus leer je:
– De BackMitra® op verantwoorde manier in jouw lessen / sessies toe te passen.
– Anatomie toegepast op de werking van de BackMitra®.
– Restauratieve oefeningen.
– De lichaamshouding en de beweeglijkheid van de wervelkolom van jouw leerlingen te verbeteren.
– Het voorkomen van blessures door de mobiliteit van nek, rug en schouders te herstellen.
– Condities zoals kyfose, voorwaartse houding van het hoofd (Forward Head Posture) of tekstnek en ‘Sway Back’ houding aan te pakken.
– Hoe hernia’s in rug en nek te voorkomen.
– Het verbeteren van ademhalingspatronen om de overactieven te kalmeren en de minder actieven te stimuleren.

“Een diepgaand begrip van de werking van de BackMitra® door eigen ervaring”
Bij de prijs is het volgende inbegrepen*:
• Een GRATIS starterspakket bestaande uit 6 BackMitra’s + 1 BackMitra Kussen
• Een heerlijke vegetarische lunch
• Cursushandleiding
• BackMitra® Trainer – Foundations certificaat
• Toegang tot de BackMitra® communiteitspagina and BackMitra® Trainers Facebook groep.

-Waar: Zensa Yoga Opwijk - Stationsstraat 10 - 1745 Opwijk

-Wanneer: vrijdag 01/05 van 10u tot 18u

-Voor wie: iedereen, met of zonder yoga-ervaring die meer wil leren over hoe je rug gezond houden met BackMitra®

-Prijs: 295€ vooraf over te schrijven op BE24 3631 7002 1438 ten laatste op 24/04 dient jouw betaling binnen te zijn om zeker te zijn van je plaats. Zie hierboven wat in de prijs is inbegrepen!

Moederdag-special: Yoga & Brunch bij Madam Jeanne in Lebbeke - zondag 10/05

€ 43

Ah, zondag, lekker relaxen met een milde yogasessie (60 min) in de tuin van Madam Jeanne, gevolgd door een brunchontbijt op een gezapig tempo, bediend aan tafel.

09:30 - 10:30 Yoga
11:00 - 12:30 Brunch

De yogasessie is voor iedereen toegankelijk, ook al heb je nog nooit yoga gedaan. Deze sessie is ook toegankelijk voor mannen uiteraard!

Yogamatjes zijn beschikbaar, je hoeft er geen mee te brengen. Breng misschien een handdoek mee en een extra gilet en lange broek voor als het koud is. Indien het regent, gaat het door onder het afdak van Madam Jeanne.

Yoga- en brunch: €43

 

Waar: Madam Jeanne - Brusselsesteenweg 69 - 9280 Lebbeke

 

Voor wie: iedereen die relax Moederdag wil doorbrengen. Geen yoga-ervaring nodig.


Reserveren via www.madamjeanne.be

Workshop: Acroyoga - Bart & Christina - zondag 17/05 (van 14u tot 17u)

€ 40

Acroyoga combineert 3 traditionele disciplines: Yoga, acrobatiek en Thaise massage. Op die manier brengt het de wijsheid van Yoga, de dynamische kracht van acrobatiek en de "loving kindness" van deze helende kunsten samen. In het begin van de les brengt Yoga de aandacht naar de ademhaling en wordt het lichaam opgewarmd. Het acrobatische gedeelte stimuleert kracht en samenwerking waarbij de vlieger zich, ondersteunt door de base, in dynamische posities kan bewegen. Een AcroYoga les eindigt met een massage of met therapeutisch vliegen waarbij alles in het teken van loslaten en overgave staat. Acroyogi’s delen op een speelse manier gewicht en leren elkaar en zichzelf beter kennen. Vertrouwen en communicatie zijn daarbij essentieel. Spelenderwijs leer je communiceren en krijg je vertrouwen in de ander. Je leert de ander, maar vooral jezelf beter kennen. 
Als je voor het eerst kennismaakt met AcroYoga dan denken velen vaak dat het er leuk uitziet maar dat ze het nooit zelf zullen kunnen. Het ziet er inderdaad uitdagend uit maar met de juiste instelling én de deskundige belgeleding van Christina en Bart kan je meteen zelf aan de slag. Je zal versteld staan hoe snel je de basishoudingen leert.

Bart Adins (BE) en Christina Markouli (GR) geven deze workshops deels in het Nederlands en deels in het Engels. Voor meer informatie over AcroPlay check www.acroplay.be en https://www.instagram.com/acroplay

 

-Voor wie: acroyoga is voor iedereen toegankelijk, iedereen met een open-mind, die eens iets nieuws wil proberen, die uit zijn/haar comfortzone wil treden.  Er is zeker geen (acro)yoga-ervaring nodig om te kunnen deelnemen.  

- Waar: Zensa Yoga, Stationsstraat 10, 1745 Opwijk


- Wanneer: zondag 17/02 van 14u tot 17u


- Prijs: 40€ vooraf over te schrijven op BE24 3631 7002 1438. NIET TE BETALEN MET EEN ABONNEMENT OF STRIPPENKAART (of beurtenkaart) VAN ZENSA YOGA.  Inschrijvingen worden afgesloten op 11/05.  Je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen.

De plaatsen zijn beperkt en fel begeerd!

Hartcoherentie Training - Michael Bloemen - vrijdagen 15/05, 05/06, 26/06 telkens van 19u30 tot 21u30

€ 167

Wens je veerkracht op te bouwen als antwoord op de drukte van elke dag? 
Het antwoord ligt in je hart!

Hartcoherentie is…
•wetenschappelijk onderbouwd
•een eenvoudige oefening, haalbaar voor iedereen
•weinig oefentijd, slechts 3 x 6 minuten of 2 x 10 minuten/dag
•meetbaar met biofeedback software 

Hartcoherentie werkt bij:
•Stress
•Burn-out
•Faalangst
•Examenvrees
•Concentratieproblemen
•Onrust
•Slecht slapen
•Hyperventilatie (acuut of chronisch)
•Hoge bloeddruk (stressgerelateerd)
•Hartritmestoornissen (stressgeralateerd)
•Chronische pijnen
•Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)
•Fibromyalgie
•…

Lesgever: Michaël Bloemen
Michaël geeft je de theoretische uitleg, wetenschappelijk onderbouwd, en maakt ruimte om te oefenen. Via een aangepaste ademhaling die we via apparatuur meten en inoefenen komt het hart in een bijzondere staat en zal het hart de werking van het brein zodanig beïnvloeden dat er balans ontstaat in het zenuwstelsel.

Michaël is klinisch psycholoog en erkend psychotherapeut (systeemtherapie en Acceptance and Commitment Therapy). Daarnaast is hij ook gecertificeerd hartcoherentie-trainer. Meer informatie over Michaël kan je vinden op www.espazo.be en www.hartcoherentie-training.be

DEELNEMEN
Je engageert je voor deelname aan de 3 sessies: op vrijdagavonden 15/05, 05/06 en 26/06 telkens van 19u30 tot 21u30

PRIJS
€167 voor de 3 avonden samen. Max 16 deelnemers.  NIET TE BETALEN MET STRIPPENKAART OF ABONNEMENT van Zensa Yoga.  Vooraf te betalen, voor 10/05 overschrijven op BE24 36317002 1438.  Op 10/05 sluiten we de inschrijvingen af!  First come, first served.  Geen terugbetalingen mogelijk, indien je niet kan komen naar 1 of meerdere sessies, kan je misschien iemand anders in jouw plaats laten komen.


LOCATIE
Zensa Yoga - Stationsstraat 10 - 1745 Opwijk

VOOR WIE
Iedereen die iets wil doen aan stress, faalangst, burn-out, slecht slapen, onrust, hyperventilatie, examenvrees, concentratieproblemen,...

Lees meer: Balans in je zenuwstelsel met hartcoherentie (Psychologies Magazine, juni 2017) https://docs.wixstatic.com/ugd/4eea5d_5e60017575f54927a4448caca4d56daa.pdf
 

Yoga Selfcare Weekend - domein Koningsteen - van vrijdagnamiddag 19/06 tot zondagnamiddag 21/06 - Sarah & Syl

€ 365 - 390

Van 19 tem 21 juni 2020 organiseren Zensa Yoga, met teachers Sarah en Syl hun eerste weekend yogaretreat. Deze retreat staat in het teken van zelfzorg, met 1 thema 'Ahimsa' (=non-violence), ofwel geweldloosheid en eerbied voor jezelf (en alle levende wezens) en het respecteren van je grenzen.

Je mag je verwachten aan een heerlijk weekend middenin het groen, en toch dicht bij huis.  

We beoefenen een mix van yogastijlen (Hatha, Yin, Flow, Nidra, Restorative Yoga,…), we beoefenen allerlei meditaties-technieken (o.a. klankschalen, Tibetaanse Thanka ...), we chanten mantra's, we doen aan dauwtrippen, mindful-wandelen, we leren over de chakra's, de meridianen, en sluiten de vrijdagavond en zaterdagavond af met een gezellig kampvuur.

Je kan ter plaatse Shiatsu-massages boeken (liefst vooraf doorgeven), niet in de prijs inbegrepen.

Food:
We eten gedurende het weekend volledig vegetarisch (2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten)

Accomodatie:
We logeren in het prachtig kasteel van Koningsteen te Kapelle-op-den-Bos.  Onze kamers zijn ingedeeld in privékamers of kamers met 2.  

Planning (kan steeds wijzigen):
Vrijdag
aankomst vanaf 15u30
verkenning van de kamers en het domein
18u Diner
19u30 Welkomstwoordje
Yin Yoga / Yoga Nidra en meditatie
20u30 Kampvuur 'welkomcirkel'

Zaterdag
7u Dauwtrippen 
8u Ontbijt
9u Yin Yang Yoga 
11u Vrije tijd of mogelijkheid tot massage of gezamenlijke activiteit
13u Lunch
14u30 Mindful wandelen
16u30 Omgeving verkennen (bij goed weer kunnen we zwemmen in het meer) of Thangka-meditatie
18u Diner
19u15 Leer over chakra's, chanten, Restorative yoga & klankschalen meditatie
21u Kampvuur 'verbindingcirkel'

Zondag
7u Dauwtrippen
​8u Ontbijt
9u Duo Yoga
11u Vrije tijd of mogelijkheid tot massage of gezamenlijke activiteit 
13u lunch
14u30 afscheidscirkel
​15u15 bye, bye Koningsteen

Wat krijg je:
Verblijf gedurende 2 nachten 
Bedlinnen en handdoeken 
Yogalessen & alle geplande activiteiten zoals omschreven in de planning
Eten (2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner)
Koffie, thee, water, fruit en kleine versnaperingen gedurende het ganse verblijf
Vrij bewegen en vertoeven over het magnifiek domein van Koningsteen

Prijs voor privé kamer: 390€

Prijs per persoon voor tweepersoonskamer: 365€ 

Inschrijven:
Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar sarah@zensayoga.be 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het volledige bedrag van het gekozen tarief.
Heb je vragen stuur ze gerust!

Annulatievoorwaarden:
​Er kan zich altijd iets onverwachts voordoen.  Maar het is dan wel goed dat je op de hoogte bent van onze annulatievoorwaarden.
bij annulatie wordt er een administratieve kost aangerekend van 25€
annuleer je voor 01/05/2020 dan krijg je je inschrijvingsgeld volledig terug (verminderd met de admin. kost van 25€)
annuleer je na 01/05/2020 dan krijg je je inschrijvingsgeld niet terug

Gratis infosessie over Hatha Yoga Teacher Training (200u) - zaterdag 27/06 om 11u (tot 12u30) of vrijdag 11/09 om 19u30 (tot 21u)

gratis

In deze sessie kom je alles te weten wat je mag verwachten van de Hatha Yoga Teacher Training (200u) die van start gaat op zaterdag 19 sept 2020. Die gaat gedurende 13 weekends (zaterdag + zondag) of 24 vrijdagen door van sept 2020 tot juni 2021. Je mag je verwachten aan uitleg over de inhoud van de teacher training, de retreate die doorgaat in het kader van de teacher training (die optioneel is) en de evaluatie (examen) op het einde van de training.

Dit is een gratis infosessie. Maar je dient je wel te registreren.

Wil je meer info over deze teacher training? Surf dan naar www.zensayoga.be/teachertraining

Mindfulness: 8-weken training met Joeri Roelandt - start vrijdag 11/12 van 19u tot 21u45 en volgende vrijdagen 18/12, 08/01, 15/01, 22/01, 29/01, 05/02, 12/02/2021

€ 320

Wat is mindfulness?
Training van de aandacht in het huidige moment, waarbij getracht wordt de aandacht op een niet-oordelende en compassievolle manier te ontwikkelen.

Voordelen?
- Meer inzicht krijgen in de eigen gedachten, gevoelens en vastgeroeste denkpatronen; - Waarschuwingssignalen van je lichaam leren oppikken;
- Valkuilen ontdekken die tot overmatige stress leiden;
- Beter leren omgaan met tegenslagen, pijn, ontgoocheling, piekeren, perfectionisme en
veranderlijke levensomstandigheden;
- Leren op een geweldloze manier te communiceren in moeilijke momenten;
- Leren tevreden te zijn met wat is en wie we nu zijn;
- Preventief werken tegen burn-out en depressie;
- Een eigen plan voor zelfzorg leren opmaken en dit toe te passen in je dagdagelijks
leven.

Hoe?
- 8 Wekelijkse sessies die bestaan uit geleide meditaties, yogaoefeningen, mindful bewegen, communicatie oefeningen, toelichtingen rond stress, emoties, grenzen bewaken, acceptatie, zelfzorg,...
- Dagelijkse praktische thuisopdrachten van de oefeningen die tijdens de sessies werden besproken en ingeoefend. Zo leer je de aangeleerde vaardigheden toe te passen in je leven.
Deze 8 weken training combineert de programma’s MBSR (= Mindfulness-based Stress Reduction) en MBCT (= Mindfulness-based Cognitive Therapy). Het is een mooi samengaan van Westerse psychologie met Oosterse wijsheid.

Teacher?
Joeri Roelandt - sinds 2014 gediplomeerd I AM Mindfulnesstrainer MBSR & MBCT

Wanneer?
8 vrijdagavonden van 19u tot 21u45 = op vrijdagen 11/12, 18/12, 08/01, 15/01, 22/01, 29/01, 05/02, 12/02/2021

Prijs?
320€ voor de volledige training van 22u.  

Inschrijven?
Voor aanvang van de training het bedrag van 320€ volstorten op BE98 0014 7554 4293 met vermelding van je naam en 'Mindfulness-training Zensa Yoga' - stuur inschrijvingsmail naar mindfulness@joeriroelandt.be

Aantal plaatsen?
beperkt max 15!

Inbegrepen?
Een intake - 8 sessies van 2u45 - een handleiding - audiodownloads van de meditaties - een mooi inspirerend werkboek - persoonlijke begeleiding.

Vragen?
mindfulness@joeriroelandt.be

Please reload

volg ons 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2019 by Zensa Yoga Opwijk