Formules geldig voor alle groepslessen

  • Deze prijzen zijn voor alle lessen van 60 min van toepassing.  Je kan de lessen zowel in de yogastudio zelf volgen als thuis via online live streaming.  Let op dat je je in de juiste les inschrijft!  Workshops of speciale lessen kan je apart betalen.

  • Wil je een les volgen: klik dan op deze link naar Momoyoga.  Je zal automatisch gevraagd worden een tarief te kiezen en online te betalen.  We aanvaarden geen cash meer in de yogastudio, en ook Payconiq ter plaatse willen we vermijden (Corona).  Gelieve vooraf te betalen, net voor je je les boekt.

  • Als je toch niet kan aanwezig zijn, dan kan je tot 4u voor de les begint je les annuleren, enkel en alleen via ons reservatiesysteem Momoyoga.  Om een les te annuleren aanvaarden we geen telefoons, e-mails, sms’en, Messenger-berichten: enkel en alleen via Momoyoga! We maken hier geen uitzonderingen op aangezien we maar een capaciteit van maximum 10 personen mogen toelaten.

Reserveer Online

Veel Gestelde Vragen

Elke les dien je vooraf online te reserveren (ook voor een proefles). Ben je nog niet gekend bij Zensa Yoga Opwijk?  Dan maak je eerst een nieuwe gebruiker aan op ons reservatiesysteem Momoyoga. Elke les heeft een maximum aantal deelnemers. Dit om voor elke deelnemer voldoende ruimte te kunnen garanderen, bijgevolg is inschrijven op voorhand verplicht. Je inschrijven kan nog tot 1 minuut voor de start van de les indien er nog plaats is. Van zodra je voor een les inschrijft, word je in de les verwacht. Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang via het reservatiesysteem Momoyoga.  Annuleren kan niet via mail, sms, telefoon, Messenger of Whatsapp.  Bij te laat annuleren of niet opdagen, wordt de les je aangerekend.  We moeten hier heel streng in zijn, want er wachten teveel mensen thuis op een plaatsje in de les (wachtlijst).

Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. Daarna zal je beurt aangerekend worden. Je les annuleren doe je via het online systeem Momoyoga. Dit kan niet via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch. Ben je vergeten te annuleren, of ben je niet op tijd in de les, dan ben je helaas je beurt kwijt.  Of wordt je losse beurt volgende keer in de studio gevraagd te betalen.  Heb je een abonnement dan betaal je 15€ als je vergeten te annuleren bent of te laat was.  We moeten hier heel streng in zijn omdat er veel mensen op de wachtlijst staan, die jouw plaats hadden kunnen innemen.  Dank voor je medewerking!

Als je een les wil volgen: klik je op link naar Momoyoga.  Je zal automatisch gevraagd worden een tarief te kiezen en online te betalen, via Bancontact online, KBC online, ING online, Dexia online…  Je betaling wordt automatisch geregistreerd en je krijgt er bevestiging van. We aanvaarden geen cash meer in de yogastudio, en ook Payconiq ter plaatse willen we vermijden (Corona).  Gelieve steeds vooraf te betalen, net voor je je les boekt.  Maandkaarten of beurtenkaarten worden niet terugbetaald.  Maandkaarten zijn persoonlijk en kunnen niet doorgegeven worden. Kosteloos verlengen kan enkel om medische redenen met een doktersattest.

  • Een maandkaart is exact 1 maand geldig.  Start jouw kaart bijvoorbeeld op 01/02/2020 dan eindigt de geldigheid op 01/03/2020.  Maandkaarten moet je zelf verlengen via ons reservatiesysteem Momoyoga, indien gewenst.
  • Beurtenkaarten hebben een geldigheid van 1 jaar
  • De kaarten (beurten- of maandkaarten) zijn enkel electronisch (via Momoyoga) , zo kan je je kaart nooit verliezen.

Spijtig genoeg niet. Een abonnement is op naam en is enkel geldig voor de persoon die het aankocht.

Als je gereserveerd heb voor een les en je door omstandigheden (ziekte, …) niet kan komen mag er steeds iemand in je plaats komen. Dit is wel niet geldig als je gereserveerd hebt met je abonnement.

Dat is zeker mogelijk. Stuur een e-mail naar sarah@zensayoga.be om het bedrag af te spreken. Nadien stuurt Sarah jou de betaallink door. Na betaling kom je de cadeaubon op afspraak afhalen in de studio te Opwijk.