21/02/2021: laatste nieuwtjes op deze zonnige lentedag

hoe gaat het met jou? Hoe loopt het met je zelfzorg? Kan je je yoga, meditatie, of pilates inplannen? Ik help je graag verder in het zoeken van een moment. Misschien heb je door deze mooie lentedagen het gevoel van een ‘nieuw begin’, net wat de lente ons brengt. Kan je gezonde gewoontes inlassen in je planning? En met gezonde gewoontes bedoel ik alle helende dingen: voeding maar ook beweging. Doe dat stap voor stap, dat lukt vaak helemaal niet als je holderdebolder je volledige agenda omdraait. Misschien begin je gewoon ‘s ochtends. Om je daarbij te helpen, heb ik de handen in elkaar geslagen met Carolien van @onahealthyadventure. We gaan samen voor de eerste keer live op Instagram deze woensdag 24/02 om 19u. (zet het zeker in je agenda) Verder in deze nieuwsbrief:
-Restorative Yoga Teacher Training: early bird-prijs loopt af op 01/03
-onze webshop blijft nog steeds 7/7 en 24/24 geopend
-nieuwe 5de podcast vers van de pers: deze gaat over Stress, en hoe er op een andere manier mee omgaan.
-uiteraard blijven onze 2 Online Video platformen verder leven: wij updaten die nu maandelijks en dan komen er telkens een 10-tal extra lessen bij. Zo ook vandaag. Nog niet uitgeprobeerd? Start nu 2 weken gratis.

Restorative Yoga Teacher Training

RESTORATIVE YOGA TEACHER TRAINING

Wil je je verdiepen in de kunst van het diep ontspannen, en het vinden van diepgaande en deugddoende rust in een soms chaotische wereld? Met restorative yoga ontspan je diepgaand, zonder een bepaalde pose te ‘moeten’ doen: je geeft je volledig over, zowel met je lichaam als met je geest.

De training gaat fysisch door in de yogastudio in Opwijk in mei 2021 (als het mogelijk is, anders zal het via live streaming gebeuren). Vanaf 01/03 loopt de early bird-prijs af.  Meer info en inschrijven doe je hier

WEBSHOP OPEN 24/7

Wil je jezelf verwennen met een lekkere thee, of ontbreek je nog wat yogamateriaal voor bij je thuis? Misschien wil je jezelf wel verwennen met verzorgingsproductjes die puur natuur zijn?
Via deze link kom je rechtstreeks in de webshop. De bestelling worden verzonden, of je kan ze afhalen aan de ingang van de yogastudio in Opwijk.

NIEUW: ZENSA YOGA ONLINE PODCAST – al 5 afleveringen!!!

Jullie beluisterden massaal de eerste 4 afleveringen van onze podcast. Dit geeft me een boost om verder te gaan. De tips & tricks die ik met je deel, hebben mij heel erg geholpen naar een zachter leven. In de 5de aflevering heb ik het over stress, en hoe je anders kan omgaan met stress. Je vindt de podcast helemaal gratis op Spotify of Apple Podcasts. Als je luistert, tag me op Instagram (@zensayogaonline) en laat me weten of je het fijn vond.

ZENSA YOGA ONLINE VIDEOPLATFORM

Zensa Yoga Online is een online yoga, pilates & mindfulness videoplatform. We zijn erg fier op de ontwikkeling van deze online yoga omgeving. Je kiest voor GO SLOW (makkelijk & traag: met 85 lessen) of GROW (groeien: met 170 lessen). Je volgt lessen, waar & wanneer het voor je past. Start zonder verplichtingen. Je kan het videoplatform 2 weken gratis uitproberen. Profiteer nog tot eind februari van de GO SLOW promotie.

22/11/2020: Yin yoga traject en kerstshopping 

ZONNIG NIEUWS : op je eigen tempo je lichaam en geest voeden met Yin Yoga, en dit 5 weken lang, onder de Portugese zon, van bij jou thuis. Lijkt jou dat wat?

Ons nieuw Yin Yoga-traject werd opgenomen in Portugal. Onze Annelies geeft 5 lange Yin Yoga-lessen (van gemiddeld 90 min). Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in Yin Yoga en is senior assistent van Jo Phee (een grote naam in de yin yoga-wereld). Elk jaar gaat onze yogareis door bij Annelies in de Algarve in Portugal.

5 WEKEN : je krijgt 5 weken lang, elke week op hetzelfde tijdstip, een nieuwe yogales toegestuurd per mail. Je krijgt dan 1 jaar lang toegang tot die 5 lessen die je op je eigen tempo kan herhalen.

YIN YOGA-TRAJECT: is voor beginners en ervaren yogi’s, het is traag, makkelijk, meditatief en hééééél ontspannend. Een ideaal kado aan jezelf.

TIJDELIJKE PROMO: nog tot 27/11 geniet je een fikse korting. Je betaalt 59€ voor het 5-weken traject, vanaf 28/11 wijzigt het naar 69€. Via deze link krijg je toegang.

KERSTSHOPPING

Kerstshopping is dit jaar meer dan ooit lokaal. Onze webshop werd aangevuld met een groot assortiment thee, yogamateriaal, verzorgingsproducten en drinkbussen. Je kan opteren om je bestelling af te halen, zo bespaar je verzendingskosten. Afhalen kan je meestal de dag zelf al en gebeurt veilig via de ingang van de yoga-studio. Verzending is vanaf nu ook mogelijk. Wil je iemand verrassen met een leuk kado of jezelf verwennen? Kerstthee is een top-idee!   #winkelhier en surf alvast naar onze webshop!

13/10/2020: Wij blijven veilig open  

Naar aanleiding van de code oranje voor indoor sport, deze update. WIJ BLIJVEN OPEN zowel online als in de studio. We passen de maatregelen gewoon verder toe zoals we ze gewoon zijn.
-je volgt met maximum 10 personen les in de studio.
-je komt binnen met een mondmasker en houdt die aan tot op de mat (zelfs als de les nog niet gestart is, ook tijdens de babbel met je buur ?). Als de les gedaan is of je verplaatst je in de studio, zet je je mondmasker terug op.
-je komt heel warm gekleed, 2 of 3 lagen is geen overbodige luxe want de ramen en deuren blijven open voor een goeie luchtcirculatie en constante nieuwe zuurstof.
-je brengt zoveel mogelijk je eigen materiaal mee. Verplicht in elke les: je eigen MATJE en DEKEN. Je kijkt heel specifiek bij de omschrijving van jouw les wat je dient mee te brengen (voor bvb. yin: bolster en extra deken,…)
-Handgel is op verschillende plaatsen voorzien. Vermijd toiletbezoek indien mogelijk
-hou voldoende afstand (min 1,5 meter) in de ontvangstruimte en de yogazaal
-blijf thuis als je angstig bent. Je zal je beter kunnen ontspannen op je matje thuis. Alle lessen worden online live gestreamd, maar we hebben ook een zeer uitgebreid videoplatform met online lessen (hieronder meer).

HARTCOHERENTIE-TRAINING

Gedurende 3 vrijdagavonden: 23/10, 13/11 en 04/12 neemt Michael Bloemen (klinisch psycholoog) je mee in de wereld van ademhalen en hartslag.  Om zo jouw stress-niveau langzaam te laten zakken.  Hartcoherentie-training is een wetenschappelijk bewezen training die helpt om chronische stress, burn-out, en depressie te voorkomen. Hier vind je meer info, of kan je je inschrijven.

VERBINDEND WANDELEN IN DE NATUUR MET YOGA & MINDFULNESS
De laatste zondagen van de maand zijn om te wandelen, om te verbinden met de natuur, en met gelijkgestemde zielen.  In deze verbindende wandelingen ga je niet alleen connecteren met jezelf, met de natuur, maar ook met anderen, en doen we aan yoga (staande houdingen) en mindfulness.  We verzamelen bij Zensa Yoga in de garage, waar deuren en poorten zullen openstaan.  Je wordt opgewacht om je drinkbus met lekkere thee te vullen, en we komen na 1u45 weer terug aan Zensa Yoga, waar je nog gratis thee mee naar huis neemt. Hier vind je alle praktische info en kan je je inschrijven. Noteer alvast in je agenda: zondagen 25/10, 29/11, 27/12, 31/01 en 28/02 van 13u tot 14u45

YOGA SAMEN MET JOUW BUBBEL? MET 2, 3 of 4?
Naast privélessen organiseren wij ook op maat bubbelyoga. Wij bekijken welke stijl en welk moment past voor jouw bubbel. De les gaat door in onze studio of tuin. Dat kan een Yogales zijn, Pilates, meditatie- of mindfulness. Aangepast aan jouw bubbel! Interesse? Stuur een mail naar sarah@zensayoga.be

GROEPSLESSEN DIT NAJAAR
We hebben 14 wekelijkse groepslessen, die je kan volgen in de studio of online van bij je thuis (streaming). Ontdek het hier en reserveer jouw favoriete les.