Op 01/07 gaan onze deuren open!

We steken het niet onder stoelen of banken, WE HEBBEN JE GEMIST!

WE ZIJN GANS DE ZOMER OPEN
Ga jij op vakantie? Of wordt het een staycation? Wat het ook wordt, je kan steeds je favoriete les meevolgen van aan je zwembad, of in je eigen tuin.

3 MOGELIJKHEDEN

1) in de YOGASTUDIO: mét mondmasker en mét je eigen matje. Het mondmasker zet je af, als je les begint. Eigen matje is verplicht. Lees in de omschrijving van je les wat je exact nodig hebt (op het ogenblik dat je boekt). Breng je eigen drankje mee.
2) via ONLINE LIVE STREAMING = op hetzelfde moment als het doorgaat in de studio, lekker van bij je thuis: boek hier je les: www.momoyoga.nl/zensayogaopwijk
3) of je abonneert je op ons ONLINE PLATFORM met meer dan 85 lessen yoga, pilates en mindfulness.  Klik hier voor je promotarief als trouwe Zensa Yoga-klant (nog tot 01/07).

HEB JE JE LES AL GEBOEKT?

Je les reserveren is absoluut noodzakelijk wegens het beperkt aantal plaatsen. Reserveren kan je 1 week op voorhand via deze link: www.momoyoga.nl/zensayogaopwijk

Nog makkelijker is dat je op je smartphone ons reservatiesysteem Momoyoga downloadt. Snel in- en uitschrijven (tot 4u voor de les begint) met heel veel vrijheid.

Is er geen plaats meer in de les? zet je op de wachtlijst. Naargelang het weer zetten we nog extra plaatsen open enkele dagen voor de les doorgaat. Dus zeker doen!!

Kreeg je van ons geen mail dat je erbij mag: dan kan je je nog steeds inschrijven op de ONLINE live streaming-les en kan je zo je favoriete les thuis meevolgen op het hetzelfde moment als het doorgaat in de studio.

We tellen af – 21/6/2020

We kijken er zo naar uit om je weer te mogen ontvangen in onze studio met lessen binnen of buiten. Eigenlijk lijkt het voor ons dat 01/07 een nieuw begin is, alsof we een nieuwe kans krijgen om weer fijne lesjes te geven, te genieten, te ontspannen in jouw fijn gezelschap;  Van harte welkom!  We staan klaar met open armen (jammer dat we niet mogen knuffelen)

IS HET VOOR JOU LANG GELEDEN OF BEN JE NIEUW
Is het al lang geleden dat je naar de studio kwam, of ben je nieuw, dit is hét moment bij uitstek om je moed bij mekaar te rapen, en de stap (terug) te zetten naar de studio.  (Ooh ja, wij realiseren ons maar al te goed dat het niet altijd simpel is om naar de studio te komen, om zelfzorg in te plannen).

NIEUW BIJ ZENSA YOGA
Maar vanaf nu kan je onze lessen in de studio combineren met lessen thuis. Vanaf 01/07 heb je de keuze tussen 2 online-diensten die we aanbieden:
-enerzijds kan je op hetzelfde moment dan dat er lessen in de studio doorgaan, thuis meevolgen via live streaming, Zoom. Het lijkt alsof je tussen ons staat, en gewoon meedoet, maar je moet je niet verplaatsen.
-anderzijds kan je je favoriete lessen en teachers bekijken wanneer je maar wil via ons online platform met meer dan 85 yoga-, pilates-, en mindfulnesslessen.  Tot 01/07 geldt er een promotie als je intekent voor 1 jaar online lessen van Zensa Yoga: klik op deze link om nog voor 01/07 te genieten van de promo.

IN DE STUDIO
Als je liever de lessen in de studio meedoet (dat is voor iedereen het geval, maar we zijn maar beperkt in aantal plaatsen, helaas), dan kan je de lessen die je wil volgen ten vroegste 1 week vooraf boeken via MOMOYOGA .  De lessen van 01/07 kan je dus ten vroegste op 24/06 reserveren.  De lessen die doorgaan op 02/07 kan je boeken vanaf 25/06 enzo verder.  We hebben binnen beperkt aantal plaatsen (12), maar buiten kunnen we met meer dan 20 zijn.  We hopen zoveel mogelijk op buitenlessen, en hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn deze zomer.

MAATREGELEN IN DE STUDIO
Kom je naar de studio, dan hou je met deze maatregelen rekening:
-kom naar de yogastudio ten vroegste 5 min voor je les start met mondmasker op (geen uitzonderingen)
-ontsmet bij het binnenkomen onmiddellijk je handen
-kom in comfortabele (yoga)kledij binnen, er zijn geen kleedkamers, noch lockers.  Doe een gilet boven je yogakledij en hou die aan tot in de zaal of in de tuin.  Je jas en grote sporttassen laat je thuis of in de auto.
-breng je eigen matje en handdoek/deken mee (kijk naar de omschrijving van je les misschien heb je nog extra materialen nodig voor je les).  Neem je waardevolle spullen mee naar de zaal of mee naar buiten (breng zo weinig mogelijk mee)
-zet bij het binnenkomen van de les je GSM AF
-breng je eigen drank mee, er is voorlopig geen thee en water meer
-ga thuis nog naar toilet.  Het toilet willen we zo weinig mogelijk gebruiken (indien niet anders kan, moet je het volledige toilet ontsmetten: bril, doorspoelknop, kraantje, klinken binnen en buiten)
-als de les buiten doorgaat, hou je je schoenen aan en loop je onmiddellijk naar buiten naar het grasperk helemaal achteraan de tuin
-als de les binnen doorgaat, wacht je op instructies van je teacher
-tijdens de les zet je je mondmasker uit
-als je les gedaan is zet je onmiddellijk mondmasker terug op
-je blijft niet babbelen in de studio
-we knuffelen niet, geven geen handen, geven geen kussen, en blijven altijd op 1,5m afstand

PRAKTISCH
In de eerste fase van onze opening zullen volgende lessen niet kunnen doorgaan:
-Hot Yoga (alternatieven zijn: Vinyasa Yoga, Pilates, Yoga Flow)
-Warm Pilates (alternatief: Pilates gewoon op kamertemperatuur)
-Warm Yin Yoga (alternatief: Relax Yin Yoga gewoon op kamertemperatuur)
-alle yogalessen met baby’s, kinderen, en tieners (tieners kunnen vanaf 13j meedoen met de volwassenen) We zien je graag binnenkort terug!
Namaste!