Kinderyoga Teacher Training 50u

met Patsy

Van zaterdag 04/04 tem donderdag 09/04/2020

De kinderyoga Teacher training is een opleiding voor iedereen die iets wil doen met kinderyoga, of dat nu op een professionele manier is of met je gezin. Professionele kinderbegeleiders, ouders en iedereen die geïnteresseerd is in kinderyoga is welkom, geen voorkennis nodig.

 

Tijdens deze opleiding wordt je op een speelse en ongedwongen manier ondergedompeld in de wereld van kinderyoga. Je krijgt een stevige basis om aan yoga te doen met kinderen van 3 tem 12 jaar.

 

Je ontvangt een opleidingsmap met daarin de lesstof, enkele uitgewerkte yogalessen en referenties naar boeken, muziek en yogamateriaal.

VOOR WIE?

Iedereen welkom, je hoeft geen yoga-ervaring te hebben.

​​

WANNEER & CERTIFICAAT?

 

Van zaterdag 04/04/2020 tot en met donderdag 09/04/2020

 

Telkens van 9u tot 17u30 (middagpauze van 60min)

Totaal: 45 contacturen - 5 niet-contacturen

Voor het behalen van je 50u certificaat maak je een eindwerk (5u) dat je ten laatste 4 maanden na het beëindigen van de opleiding indient.

​​

LESPLAATS, VERVOER EN PARKEREN

 

De lessen vinden plaats op volgend adres:

Zensa Yoga
Stationsstraat 10

1745 Opwijk

Met de wagen?

Er is voldoende gratis parking in de straten in de nabije omgeving.  In de Stationsstraat zelf, dien je parkeerschijf te zetten.  Je kan je best parkeren op de parking van het station van Opwijk (op het einde van de Stationsstraat), dan stap je 2min naar de studio.  Andere mogelijke straten zonder parkeerschijf in de nabije omgeving: Heirbaan, Marktstraat, Heiveld, Ringlaan.

 

Met het openbaar vervoer?

Zensa Yoga ligt op slechts 2 min. stappen van het treinstation van Opwijk. Er zijn ook buslijnen die vlakbij de studio stoppen.

 

Carpoolen?

We helpen je graag bij het organiseren van ‘samen-rijden’ uit andere steden en gemeenten.

 

PRIJS?

780€ incl BTW

Om je inschrijving te bevestigen vragen wij je een voorschot van 400€ over te schrijven op het rekeningnummer BE24 3631 7002 1438. Het resterende saldo van 380€ moet betaald worden voor 24/03/2020.

De plaatsen zijn beperkt.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven doe je door mailtje te sturen naar sarah@zensayoga.be.  Je krijgt dan een aanmeldingsformulier (met de algemene voorwaarden) toegestuurd dat je dient in te vullen en terug te bezorgen.  Op dat moment vragen we je om voorschot van 400€ te betalen. Je inschrijving wordt pas definitief als je het aanmeldformulier hebt ingevuld en het voorschot hebt betaald.  Het voorschot en saldo worden niet terugbetaald, onder geen enkele voorwaarde.  Je kan aan de opleiding deelnemen als het volledige saldo betaald is op 24/03/2020.